Vereség után

2 órája

Majoross Gergely: Voltak jó dolgok, de többet vártunk magunktól

Vasárnap felkészülési meccsen 6-3-as vereséget szenvedett az olimpiai selejtezőre készülő férfi jégkorong-válogatott Ukrajnától.

Szupkai Gábor

Majoross Gergely a vereség ellenére is látta a pozitívumokat

Fotó: MTI

Ez volt Majoross Gergely első meccse szövetségi kapitányként a kispadon, de sajnos a debütálás nem a tervek szerint alakult. A mérkőzésről, Szongoth Domán góljáról, és a pozitívumokról is szót ejtett mérkőzés utáni értékelésében.

Azt kértük, hogy nagy odaadással és erőfeszítéssel játsszunk – ez megvolt, sőt, túlzottan is megvolt. A második harmadban, amikor okosan kellene játszani és kicsit lassítani a játékot, akkor mi ezen helyenként a kritikus vonalakon túlestünk, ebből adtunk nekik három kontralehetőséget, amiből kettőt bevertek, és onnan megváltozott minden. A hátrány nem volt igazi, de nem is foglalkoztunk vele, szóval az nem zavar. Végig dolgoztunk tisztességesen, valamennyire visszajöttünk a meccsbe. Örülök Domán góljának és annak, hogy még történtek pozitívumok. Úgy jöttünk ki a harmadik harmadba, hogy azt meg szeretnénk nyerni – a kapuslehozataltól eltekintve sikerült. Voltak jó dolgok, de többet vártunk magunktól. A védekező harmaddal foglalkoztunk eddig a legtöbbet, amit ott kértünk, az többé-kevésbé működött – nyilatkozta az Ukrajna elleni találkozót követően a szövetségi kapitány.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában