Érdemes kerülni, egy autó is kigyulladt korábban!

2 órája

M7: Az utolsó nyári hétvége, avagy hatalmas a torlódás a sztrádán

Friss hírek érkeztek az M7-es autópályáról: sokan tartanak a főváros irányába, ahol telített sávon autózhatnak az arra közlekedők.

Kecskés Zoltán

Illusztráció!

Fotó: KZ/Archív

Az utolsó nyári hétvégén az égiek is kegyesek voltak, így igazi strandidő volt péntektől vasárnapig. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy sokan indultak meg a Balaton felé, hogy kihasználják az iskolakezdés előtti utolsó napokat és strandoljanak egy jót. Az M7-es autópályán pedig már mondhatni a szokásos vasárnapi "hangulat" alakult ki, ehhez pedig fél 7 körül egy kigyulladt autó is társult a Polgárdi lehajtó előtt, de szerencsére nem sérült meg senki a helyszínen tartózkodók elmondásai alapján.

A legfrissebb forgalmi helyzetről az Útinform adott tájékoztatást:

Sokan tartanak a főváros irányába az M7-es autópályán, ezért a Balatonvilágos és Székesfehérvár közötti szakaszon, valamint a 7-es főúton Enying és Lepsény között erős a járműmozgás, szinte egybefüggő torlódás tapasztalható. A Balaton északi partjáról javasoljuk a 8-as főút - Székesfehérvár - M7-es autópálya útvonalat, a déli partról útnak indulók pedig, ha tehetik, az M6-os autópálya felé kerüljenek. 

A vezető képünk illusztráció!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában