Fannival indult útnak

2 órája

Nem várt fordulat Patrik és Füles túrája során: a szamarat hazaszállították

Patrik és Füles kalandjáról bő másfél héttel ezelőtt már írtunk, ő az a fiatal, aki egy szamár társaságában indult el Ásotthalomról, hogy településről településre haladva elérje a több száz kilométerre lévő Mosonmagyaróvárt.

Déri Brenda

Forrás: Ott vagyunk már? FB-oldal

Útja során számos megye településeit érinti és megyénkben is jó néhány helyen vendégül látták a helyiek. Július 22-én aztán elhagyta Fejért és Veszprémen át folytatta útját, e hét szerdán azonban egy nagyon szomorú hírrel jelentkezett be Győrzámolyról a közösségi oldalán.

Mint írta, elgondolkodott rajta, hogy folytassa-e egyáltalán a túrát, mely részben azok miatt fordult meg a fejében, akik ’támadják’ őt Füles miatt. Sokan megkérdőjelezték, hogy mennyire bírja ezt a távot a szamár. 

Patrik végül úgy döntött, hogy ennek ellenére folytatja útját, ám Füles nélkül, őt másik szamara, Fanni váltotta, akivel eredetileg is készült a túrára. Így Fülest szerda este hazaszállították, csütörtök reggel pedig már Fannival indult útnak. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában