Nyilvános alkalom

2 órája

Nyár végi testületi ülés a településen

Perkáta Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete, kedden 17:00 órától testületi ülést tart, melyre szeretettel várják az érdeklődőket.

Bokányi Zsolt

Fotó: az önkormányzattól

Az önkormányzati hivatal épületében tartják, Oláh István polgármester vezetésével, az augusztus végi testületi ülést Perkátán. Az ülésre minden érdeklődőt szeretettel várnak, akit érdekel a település életével kapcsolatos esemény és döntések eredmény. A település közösségi és weboldalán is tájékoztatják a lakókat, és természetesen az alkalom nyitott, és bárki számára látogatható. Éppen úgy, mint ahogy a napirendi pontok is nyilvánosak:

  • Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének szervezeti és működési szabályzatáról szóló új önkormányzati rendelt megtárgyalása.
  • Az Önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanok értékesítésével kapcsolatos döntéshozatal.
  • Az Önkormányzat fenntartásában működő intézmények, és a Hunyadi Mátyás Általános Iskola, aktív állományú dolgozóinak gyermekei részére adható óvoda és iskolakezdési támogatás megtárgyalása.
  • Török Katalin Eszter fogszakorvossal kötött feladatellátási szerződés módosításának elfogadása.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában