Palacsinta Péntek

3 órája

Palacsintával búcsúztatják a nyári szünetet a Vízivárosban

A nyári szünet utolsó péntekén ismét Palacsinta Péntekre várják a vízivárosi gyerekeket a LISZI Iroda előtt. A délelőtt folyamán közel ezer palacsinta sül ki.

S. Töttő Rita

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Augusztus 30-án, pénteken 9:30-kor kezdődik a Palacsinta Péntek Székesfehérváron, a Budai út 64. szám alatt található LISZI Iroda előtt. Az immár hagyományosnak mondható nyárvégi rendezvény Horváth Miklósné önkormányzati képviselő egyik utolsó, búcsúprogramja is lesz a körzet lakóival – árulta el augusztus 28-i sajtótájékoztatóján a képviselő, hangsúlyozva: képviselőségének hosszú évei alatt ilyen és hasonló rendezvényeken ismerkedett meg jobban a vízivárosiakkal, akik mindig megtalálhatták, ha szükségük volt a segítségére. A leköszönő önkormányzati képviselő mindezek mellett sok sikert kívánt az őt követő képviselőnek, Patik Ferencnek, aki szintén részt vesz a most pénteki eseményen.

Közel ezer palacsintát sütnek ki az iroda előtt a Budai úton – árulta el a részleteket Pischl Norbert, az ART Kulturális Egyesület elnöke. A rendezvényre már 9:30-tól elkezdik sütni az édes finomságokat, s várhatóan addig tart, amíg a közel palacsinta el nem fogy.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában