Nem akárki kérdezheti

2 órája

Menczer Tamás szerint Magyar Péter „csak a nőkkel bátor”

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalán reagált a Tisza Párt elnökének kedd esti ATV-s beszélgetésére.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke

Forrás: MTI

Fotó: Purger Tamás

Menczer Tamás egy érdekes körülményre hívta fel a figyelmet Magyar Péter keddi ATV-s beszélgetésével kapcsolatban. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalán jegyezte meg, hogy 

az ATV-ben már csak Szöllősi Györgyi kérdezheti a Petit, Rónai Egon nem.

Azért juthatott Menczer Tamás erre a következtetésre, mivel Rónai Egon volt az, aki az ATV-ben szembesítette Magyar Pétert a hazugságaival, ezek után Magyar Péter sértetten elhagyta a stúdiót az élő adásban, és információkat tett közzé a csatorna munkatársairól. A hatóság jogellenesnek találta az újságírók listázását, és ezért eljárás is indulhat a politikus ellen – idézte fel a Magyar Nemzet.

Az eset óta már többször is járt Magyar Péter az ATV stúdiójában, Legutóbb kedd este készítettek vele beszélgetést. Ezekben a műsorokban – ahogy az Menczer Tamásnak fel is tűnt – mindig Szöllősi Györgyi kérdezte Magyar Pétert, a baloldali politikust számon kérő Rónai Egon pedig egyszer sem.

Ilyen ez a Peti, csak nőkkel szemben bátor…

– állapította meg Menczer Tamás a Facebook-posztjában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában