A strand még nyitva tart, az uszoda nyitása későbbre csúszik

A nyári karbantartási munkák során egy előre nem látott problémába ütköztek a Csitáry G. Emil Uszoda karbantartói, ezért a tervezetthez képest egy héttel később tudnak kinyitni majd. Addig azonban minden nap nyitva a városi strand, a megszokott nyitva tartással és szolgáltatásokkal továbbra is várja a fürdőzni vágyókat.

Gombor Lili

Fotó: Gombor Lili / FMH-archív

Mint azt korábban megírtuk, augusztusra bezárt a székesfehérvári Csitáry G. Emil Uszoda, hogy elvégezhessék az éves karbantartási munkálatokat. Az uszoda vízgépészeti rendszerében egy előre nem látott, jelentős műszaki probléma elhárítása tovább tart, ezért egy hetet elhúzódik a nyitás. A karbantartási munkák során vált láthatóvá, hogy a medence kiegyenlítőtartályának az alja teljesen korrodálódott, melynek javítása több időt vesz igénybe. Ezért az uszoda szeptember 9-én, hétfőn reggel nyit csak ki, addig azonban a strand továbbra is fogadja a vendégeket és a sportegyesületeket, egészen szeptember 8-án, vasárnap este 19 óráig – tájékoztatott az ÖKK.

Szeptember első hetében is reggel 6 és 8 óra között használható a strandi úszómedence két pályán az úszóbérlettel rendelkezőknek. A fedett úszómedencében pedig a sportegyesületek edzéseihez a teljes nyitvatartási időben biztosítanak helyet, a strand vendégeinek fenntartott két pálya mellett. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában