Programajánló

2 órája

Zene, tánc és mulatság öt napon át

Nem csak a helyiek, de a környéken élők is nagyon várják már az idei Polgárdi Nyári Fesztivált, amely augusztus 16. és 20. között kerül megrendezésre a városban.

Déri Brenda

A nagy népszerűségnek örvendő rendezvényt idén augusztus 16-án indul 19 órakor a Clara Voce Vegyeskar fellépésével a katolikus templomban. Szombaton 17 és 19 óra között a meséké lesz a főszerep, először zenés mesejátékot ad elő a Tihanyi Vándorszínpad, majd Csernik Szende lábbábos előadását láthatják az apróságok. 19 órától aztán jönnek a zenei fellépők: Dancs Annamari, Sihell Ferry, Őrsi Péter, Dudar Ferenc és Peter Sramek. Vasárnap a Seuso Tehetségkutató Gála műsorát tartják 17 órától, amelyet aztán Szikora Robi és az R-GO követ. Hétfőn 16 és 18 óra között különböző gyermekprogramokkal várják ismét a lurkókat, az estét pedig hazánk ismert előadóival folytatják: ott lesz Nemazalany és Sofi, Essemm, Bruno és Spacc és DJ Metzker Viki. A fesztivál utolsó napján, augusztus 20-án Szent Iván-napi búcsúval, benne vidámparkkal és kirakodóvásárral várják a látogatókat reggel 9-től. Ezzel párhuzamosan, 9 óra 30-tól szentmise kezdődik, a színpadi produkciók pedig délután folytatódnak. Fél 5-től a Hungarikum zenekar zenél, utána a Polgárdi Nyugdíjas Klub tagjainak táncos műsorát láthatja a közönség, végül pedig jön Bereczki Zoltán és a Piramis – írja a rendezvény plakátja.

Az öt napos rendezvénysorozat záróprogramja a tűzijáték lesz. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában