Tánctanfolyam gyerekeknek

1 órája

A táncot nem lehet elég korán elkezdeni

Néptánccsoportokat indít a 2024/2025-ös tanévben az Alba Regia Táncegyesület 5–6 éves gyermekeknek. Az ARTE Ovi foglalkozásokra olyan gyerekeket várnak, akik szeretnek mozogni, énekelni és mondókákat szavalni.

Gombor Lili

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Az ARTE Ovi foglalkozásra 5–6 éves korú leányok és legények jelentkezését várják, akik imádnak mozogni, táncolni, szerepelni, szeretnek énekelni és mondókákat skandálni. Mindezt egy igazán vidám és szerethető, kedves kis közösségben tehetik majd meg a magyar népi játékok mozdulat-, ritmus- és dallamvilágát megismerve Simon-Iliás Daniella segítségével. A foglalkozások október 2-án indulnak, az egyes alkalmakra szerdánként 16:30–17:15 óra között kerül sor.

A fél évre szóló bérlet árát a jelentkezési lap beküldése után kell kifizetni szeptember 27., péntekig. Az online jelentkezési felület a www.artefolk.hu weboldalon érhető el. A csoport minimum 15 bérlet vásárlása esetén indul el, a foglalkozás befogadóképessége 30 fő/alkalom. A teremben váltócipő használata kötelező.

„Ha szorgalmas és kitartó leszel, első osztályos korodra már az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskolában folytathatod a magyar néptáncot.” – ígérik táncra buzdítva a gyermekeket.

További információ:

Kenyér Ágnes

Alba Regia Táncegyesület

Székesfehérvár, Malom utca 6.

Telefon: +3630/331-2343

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában