Kezdőknek és haladóknak

2 órája

Folytatódik az ARTE felnőtt tánctanfolyama

Folytatódik az Alba Regia Táncegyesület felnőtteknek szóló tánctanfolyama. A kurzus tíz alkalomból áll, kezdő és újrakezdő táncosok egyaránt jelentkezhetnek.

Gombor Lili

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Az Alba Regia Táncegyesület (ARTE) felnőtteknek szóló tánctanfolyamának következő kurzusán a bökönyi táncokat lehet majd elsajátítani.A kurzust 18 éven felüli kezdő és újrakezdő táncosoknak ajánlják. A tánctanfolyam célja, hogy a résztvevők magabiztos alapokat kapjanak az adott táncanyag táncaiból, és a megszerzett tudást a táncházak alkalmával bátran alkalmazzák. Az ARTE reményei szerint a tanfolyammal kialakul egy olyan közösség, akik szívesen csatlakoznának hozzájuk, és a tánchagyományok által tartalmas szabadidős elfoglaltságot találnak magunknak.

Az új kurzus szeptember 25-én, szerdán indul a székesfehérvári Táncházban. Az egyes foglalkozásokat heti egy alkalommal, szerdánként 18:30–20.00 óra között tartják. A szervezők kérik, hogy a hölgyek hozzanak magukkal váltócipőt (kötelező!), ez lehet karaktercipő vagy bőrtalpú lábbeli kényelmes sarokkal. Próbaruhának kényelmes felső és egy pörgős, bő szoknya (alá esetleg leggings vagy sort). Az uraknak szintén kötelező a váltócipő, ami lehet karaktercipő vagy bőrtalpú, „elegáns” lábbeli. Próbaruhának kényelmes felső és tréning nadrág, mely nem korlátozza a mozgást. Mindemellett javasolt gondoskodni a bőséges folyadékutánpótlás lehetőségéről is.

A műhely vezetői: Sipos Dániel néptáncpedagógus, az Alba Regia Táncegyüttes tagja és Kneifel Andrea, az Alba Regia Táncegyüttes tagja. Jelentkezni az Alba Regia Táncegyesület honlapján lehet. A részvétel részvételi díj fizetéséhez kötött. A jelentkezés határideje: szeptember 18., szerda. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában