A piac mindenkié

17 órája

Nyitott Piacok Napja Fehérváron is - a szőlő lesz a középpontban

A Vásárcsarnokok, Piacok Együttműködési Fóruma ismét megrendezi a Nyitott Piacok Napja rendezvényt, amelyet szeptember 20-án tartanak országszerte, így Székesfehérváron is.

S. Töttő Rita

Fotó: Palocsai Jenő / FMH archív

Székesfehérvár alapítótagja a Vásárcsarnokok, Piacok Együttműködési Fórumának, amely a 2023-as első Nyitott Piacok Napja sikerén felbuzdulva idén szeptember 20-án, pénteken újra megrendezi a napot. A székesfehérvári (Alba Plaza területén található)  piac mellett Budapesten tizenegy piacon, továbbá Békéscsabán, Esztergomban, Kaposváron, Szombathelyen és Pécs három piacán tartják meg a rendezvényt, melynek középpontjában kiemelt termékként a szőlő áll, vezető szlogenje pedig: „a piac mindenkié”. 

A székesfehérvári piacon a gyümölcslé készítését próbálhatják ki a látogatók, a szőlő mellett almával is. A nap folyamán lesz galambász bemutató, állatsimogató és egészségsarok, de a vásárlókat zenei aláfestés is várja: egy tangóharmonikás előadása teszi teljessé az élményt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában