Játék, határok nélkül

2021.04.14. 07:20

Ifjú tehetségeknek szól a Tordasi Hangya Fesztivál – Ideje jelentkezni!

A tehetségkutató Ki mit tud? mintájára életre hívott Tordasi Hangya Fesztivált már harmadszorra rendezik meg a története során. A világjárvány miatt idén is a virtuális térben mutathatják meg magukat a művészpalánták a különböző kategóriákban.

Kecskés Zoltán

Az erdélyi Vajna Péter rekordnézettséget produkált a tavalyi versenyen

Fotó: Hangya Művelődési Ház

Évek óta nagy sikert arat a Tordasi Ifjúsági Hangya Fesztivál, amely hagyományosan a költészet napján, április 11-én vette kezdetét.

– Idén is a járványhelyzet miatt az online térben lesz a Ki mit tud? világát felelevenítő Hangyafeszt, amelyre hazai és magyarok lakta határontúli településekről várjuk az ifjúságtól a „bármilyen kategóriában” (fotó, videó, zene, mese, rajz, tánc, énekvers) küldött pályaműveket a [email protected] címre. Minden részlet megtalálható a Hangya Művelődési Ház közösségi oldalán – mondta el megkeresésünkre Éger László, az intézmény kulturális menedzsere, megbízott igazgatója, a rendezvény ötletgazdája, fő szervezője, aki hozzátette, reméli, az idei rendezvény is olyan sikeres lesz, mint a tavalyi volt, amikor is tíz erdélyi település is képviseltette magát, amire a médiumok is felfigyeltek:

Az erdélyi Vajna Péter rekordnézettséget produkált a tavalyi versenyen
Fotó: Hangya Művelődési Ház

– A 2020-as eseményről a Fejér Megyei Hírlap és a Petőfi rádió Talpra, magyar! műsora is beszámolt, reméljük, idén is hasonló népszerűséggel és érdeklődéssel fog zajlani a neves zsűritagok által díjazott program, amelyen számos kategóriagyőztesen és különdíjason túl egy éve abszolút nyertesként az erdélyi Vajna Péter diadalmaskodott, rekordszámú szavazattal és megtekintéssel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában