Frissen Fejérből

2021.07.21. 18:30

Ünnepel a fehérvári cukrászda, sanzonesttel kezdtek

Hat napon át tartanak a programok a Saveur cukrászdában, ahol kedden Fendrich Veronika is énekelt.

Bokros Judit

Fendrich Veronika Edith Piaftól, Charles Aznavourtól is énekelt sanzonokat, amivel elkápráztatta a közönséget

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A kellemes, franciás hangulatú Budai úti cukrászda-kávézó a hatodik születésnapját ünnepli, ez alkalomból szerveztek rendezvényeket, foglalkozásokat július 20-a és 25-e között.

Kedden délelőtt Horváth Irma tartott énekes, zenés Ringató foglalkozást a kisgyerekes családoknak, kora este pedig Fendrich Veronika lépett föl, aki sanzonokat énekelt remek hangján, szimpatikus, közvetlen előadásmóddal. A közönség körében népszerűnek bizonyult a koncert, sokan hallgatták az énekest.

Fendrich Veronika Edith Piaftól, Charles Aznavourtól is énekelt sanzonokat, amivel elkápráztatta a közönséget
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A héten mindennap lesznek több korosztály figyelmére is számot tartó programok. Így például kézműveskedés makramézással, papírfonással, szerveznek kávés workshopot, ahol az otthoni kávéfőzéshez adnak tanácsokat, az Edu-Show-ban bűvésztrükkök láthatók, részt lehet venni nyers ételes bemutatón, vasárnap pedig ismét koncerttel zárul a programsorozat: Cserta Gáborék játszanak. A rendezvények nagy része ingyenes.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában