Színjátszás

2023.09.25. 12:00

Felvételt hirdet a Székesfehérvári Prospero Színkör társulata

Idén is felvételt hirdet a Székesfehérvári Prospero Színkör társulata a színjátszáshoz kedvet és tehetséget érző érdeklődőknek. A leendő színészeket szeptember 26-án, kedden várják, majd felvétel esetén néhány hetes felkészítés után akár színpadra is léphetnek.

Feol.hu

A társulat bővítésének céljából tagfelvételt hirdet a Székesfehérvári Prospero Színkör. A színjátszáshoz kedvet és tehetséget érző, 18 év feletti jelentkezőket szeptember 26-án, kedden 18 órától várják a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központban, a Fürdő sor 3. szám alatt. A felvételt nyerők néhány hetes felkészítés után már szerepet kaphatnak a készülő előadásokban. - olvasható az ÖKK közleményében.

A felvételin két, szabadon választott vers vagy monológ előadása szükséges, továbbá különböző helyzetgyakorlatokban, csoportos szituációkban való részvétel is lesz. A szervezők kérése, hogy mindenki kényelmes, játszóruhát vigyen magával az alkalomra.

További információk:

 +36 70 242 0535
 [email protected]
 facebook.com/prosperoszinkor

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában