„Dalban mondom el”

2024.06.19. 17:00

Dalszövegelő videópályázatot hirdet az Aranybulla Könyvtár

Úgy tartják, a dalszövegek ugyanúgy versek, mint a költészet örökbecsű darabjai. Ennek alátámasztására hirdetett dalszövegelő videópályázatot az Aranybulla Könyvtár Alapítvány. A felhívásra Fejér megyéből várják a jelentkezőket.

Héjj Vivien

Nevezni bármely korszak magyar könnyűzenei előadójának magyar nyelvű dalszövegével lehet, versként szavalva. Kivételt képeznek a közízlést sértő szövegek és megzenésített versek. A felhívásra 10 éves kortól bármely korosztály jelentkezhet Fejér vármegyéből.

A pályázóknak egy maximum öt perces videót – .mp4, .mov vagy .avi formátumban – kell elkészíteni és elküldeni a [email protected] e-mail-címre, csatolva a kitöltött jelentkezési lapot, valamint 18 éven aluli nevező esetében a hozzájáruló nyilatkozatot is.

A beküldési határidő: június 23., vasárnap. A szakmai zsűri bírálatának szempontjait a szövegválasztás, az érthető, tiszta beszéd és az előadásmód adja. A zsűri által két kategóriában – 18 éven aluliak és felnőttek – kiválasztott első három helyezett könyvjutalomban részesül.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában