Bőven lehet félreértés

2 órája

Csányi Sándor lép fel a szabadtéri színpadon

Férfiak és nők esete, viszonya, házasság, szülői lét előtt, után, és a számtalan szándékos vagy véletlen félreértés, amit ezek az élethelyzetek szülnek. Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka július 23-án este 8 órától a Fehérvárcsurgói Károlyi-kastély szabadtéri színpadán.

Palocsai Jenő

Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka Fehérvárcsurgóra érkezik

Fotó: Czinege Melinda

Második felvonásához ért Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka, a Hogyan értsük félre a nőket.

– Sziasztok, megint én vagyok az, Guszti. Legutóbb a szülőszobán találkoztunk, ám ezúttal a munkahelyemen várlak titeket. Elhívtam tizenöt barátomat, véletlenül mindannyiunkat Gusztinak hívnak, hogy mondják el, mit gondolnak a gyereknevelésről, a házasságról és minden másról.

Van élet a szülés után? Meddig bírják a férfiak behúzni a hasukat, amikor egy fiatal lánnyal beszélgetnek? Egy tízes skálán mennyit segít, ha anyuka odaköltözik hozzátok? Meg lehet-e csalni valakit véletlenül? Létezik-e vasárnapi ebéd húsleves, rántott hús és gyomorgörcs nélkül?

Illetve, hogy jobb ember lesz-e valaki, ha sokat mondják neki?–sorolta fel a művész a kérdéseket, amikre talán a közönséggel együtt találják meg a válaszokat, vagy azok egy részét július 23-án, este 8 órától, a Fehérvárcsurgói Károlyi-kastély szabadtéri színpadán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában