Feol podcast
2 órája
Feol podcast: Vendégünk Supliczné Tóth Mária táplálkozástudományi szakember
Bokányi Zsolt
Fotó: Nagy Norbert / FMH
Podcast stúdiónk és Bokányi Zsolt vendége Supliczné Tóth Mária táplálkozástudományi szakember volt, akivel a nyári étkezések és ételek volt a témánk. A kiváló szakember elmondja, mire érdemes odafigyelni a nyári egészséges táplálkozás kapcsán, mi hiányzik a szervezetünknek ebben az évszakban és miből kell esetleg kevesebbet fogyasztani? Kiderül, hogy pótolja e a rántott hús a gyümölcsöket és a zöldségeket, és az is, hogy miért ne együnk dinnyét este nyolc után?
Feol podcast
- Kenyába vitte a hite 2. rész
- Kenyába vitte a hite 1. rész
- Feol podcast: Vendégünk Schéda Zoltán, rádiós szerkesztő-műsorvezető
- Feol podcast: Vendégünk Juhász Zsófia, az SZKKK igazgatója, a Szedte Vette zenekar vezetője
- Feol Podcast: Vendégünk Hargitai-Kiss Virág, média szakember és kineziológus
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre