Bulvár-celeb

2 órája

Détár Enikő magzatpózban zokogott

Kemény időszakon van túl Détár Enikő.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Détár Enikő a Tények Plusz kameráinak mesélt párjával arról, hogyan élték meg, amikor gyermekei bejelentették, hogy elköltöznek a családi fészekből. A színésznő ugyan ritkán szeret bepillantást engedni a magánéletükbe, de most az elszakadás nehézségeiről vallott.

Embriópózban zokogtam a földön. Az akkor nagyon megviselt. De amikor láttam, hogy jól van, akkor azt nyilván elfogadja az ember. Ebben nyilván benne van az anyai ragaszkodás és önzés. Tényleg az a lényeg, hogy legyenek jól

– fogalmazott Détár, majd hozzátette: olyan kapcsolata van a felnőtt gyerekeivel, amilyet annak idején kamaszként elképzelt, hogy lesz, ha majd édesanyává válik.

Bár egy ideje mozaik családot alkotnak, soha nem akartak semmit sem erőltetni a fiatalokra. Mint mondták, nem voltak szereptévesztésben, inkább barátként voltak jelen a másik gyerekének életében, nem pótszülőként. Kapcsolatukban igyekeznek minőségi időt eltölteni, gyakran órákon át tudnak beszélgetni egymással.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!