Tagtoborzás a táncműhelyben

2 órája

Új családtagokat fogad be a minden korosztályt váró 3FALU

Legyél a 3FALU család tagja te is! Buzdítja az érdeklődőket a 3FALU Táncműhely, melynek minden csoportjába folyamatos a beiratkozás. Bárki kipróbálhatja magát csak úgy, ingyen, és ha valaki úgy érzi, tagja szeretne lenni a csapatnak, akkor onnantól családtagként tekintenek majd rá. Fehérváron, Fehérvárcsurgón és Bodajkon is lehet hozzájuk csatlakozni.

Palocsai Jenő

Egy összetartó nagy közüösség tagjává válhatnak a jelentkezők

Forrás: 3FALU facebook oldala

Mindenfajta elkötelezettség nélkül ki lehet próbálni, milyen csapatban táncolni, énekelni, vagy akár zenélni. A 3FALU Táncműhely megnyitotta csoportjait, így augusztus 26 óta minden csoportba várják az érdeklődőket, három településen is. Bodajkon a Gizella és a Zengő Óvodában tartanak próbákat. Fehérvárcsurgón az Eszterlánc Óvodában.

Külön tanulhatnak, gyakorolhatnak a 6-7 éves Töpörtyűk, és a 8-12 év közötti Apróságok, mint a fiatalkorú Ifisek, a 18-30 közötti Kereplők, vagy akár a 30 év feletti seniorok.

Székesfehérváron is két csoport jelenik meg, az egyik az Waldorf aprók, a másik pedig a Waldorf.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában