Lenullázták a Főnix-Baracskát

2020.02.06. 22:18

Iváncsai siker

A labdarúgó NB III. Közép-csoportjában szereplő Iváncsa KSE gyenge első félidő után tudta lelépni a megye I-es Főnix-Baracska együttesét.

Dévai Nándor Csaba

A piros mezes Iváncsa újabb nagy arányú győzelmet könyvelt el Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Fotó: Nagy Norbert

Iváncsa KSE–Főnix-Baracska 6-0 (2-0)

Iváncsa: I. félidő: Schener – Szauter, Aradi, Nyúl, Somogyvári – Pribék, Schnierer, Hujber – Tóth, Nagy, Vallejos. II. félidő: Schener – Szauter, Varga, Nyúl, Somogyvári, Domokos, Schnierer – Cseszneki – Tóth, Killer, Lakakisz. Vezetőedző: Domján Attila.

Gól: Domokos 2, Aradi, Hujber, Cseszneki, Killer.

Az Akasztó elleni sikert követően egy Veszprém elleni 1-1-es, majd egy Hatvan elleni 2-2-es döntetlen következett az iváncsai eredménysorban, így fordultak rá a Főnix elleni találkozóra. A vendégek fiataljai sokáig jól bírták a tempót, ám a végére kiütközött a két csapat közötti osztálykülönbség.

A piros mezes Iváncsa újabb nagy arányú győzelmet könyvelt el
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

– Az volt a célunk, hogy mindenki megmutathassa, mire képes, így azok, akik eddig a bajnokságban kevesebbszer jutottak szóhoz, végigjátszották a mérkőzést, míg a többiek inkább megfelezték, emellett az ifiből is hoztunk fel játékosokat – nyilatkozta Domján Attila, iváncsai vezetőedző a mérkőzést követően. – Lehet, hogy a fáradtság, lehet, hogy felfogásbeli problémák miatt, de ezúttal kicsit tompábban játszottunk a megszokottnál. A Főnix fiatal csapattal állt ki, rutinosabb játékosaik még nem kezdtek náluk, ők pedig kellemetlen ellenfélnek bizonyultak, bizonyítani akartak, pörögtek, agresszív focit játszottak, amihez mi túl kényelmesen álltunk hozzá. A félidőben aztán egy kicsit leteremtettük a brigádot, és onnantól kezdve rendeződtek a dolgaink.

Az Iváncsa legközelebb szombaton, a szintén NB III-ban szereplő BKV Előre együttese ellen szerepel, akiket hazai pályán fogadnak 11 órai kezdettel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában