Koronavírus Fejérben

2020.04.09. 15:17

Pátkai: Ha adódna előrelépési lehetőség, belevágnék

Pátkai Máté, a labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár magyar válogatott játékosa az M4 Sportnak elmondta, ha lehetősége adódna rá, belevágna egy előrelépést jelentő külföldi kalandba.

NSO

Miskolc 20191130 Labdarúgás 2019 NBI NB1 OTP Bank Liga Diósgyõr DVTK Mol Fehérvár FC Videoton Fotó Török Attila Nermzeti Sport A képen: Pátkai Máté

Fotó: Török Attila

A 32 éves középpályás a beszélgetés során szót ejtett többek között a koronavírus-járvány következtében kialakult helyzetről, valamint a bajnokság várható folytatásáról is - írja a Nemzeti Sport.

„Elég régóta vagyok a futballpályán, de hasonló sem történt meg velem, hogy ilyen hosszú időre otthon ragadjak. Nem hétköznapi ez a dolog, de a napi rutinom kevésbé változott. Három gyermek édesapjaként reggel fel kell kelnem, vannak kötelezettségeim. Amíg a nagylányomnak kezdődik az iskola, addig én elkezdem azt az edzésfeladatot itthon, amit a klubtól kapunk” – osztotta meg napjait Pátkai Máté.

A Mol Fehérvár játékosát megkérdezték a jövőjéről is – noha a transfermarkt. piaci portál szerint Pátkai szerződése 2020 nyarán lejár a csapatnál, az M4 Sport arról ír, minden bizonnyal életbe lépett egy hosszabbítási záradék. A játékos azt viszont elmondta: ha egy külföldi, előrelépést jelentő megkeresést kapna, nem mondana nemet.

„Ha adódna olyan lehetőség, ami előrelépést jelentene, akkor én biztosan belevágnék. Azt is tudom, hogy a feleségem mellettem állna, egy ilyen döntést nem egyedül hoznék meg, családos emberként a gyermekekre is gondolni kell. De ha a klub is hajlana rám, akkor igent mondanék, de csak és kizárólag családdal, nélkülük sehová sem mennék.”

A teljes beszélgetést IDE KATTINTVA hallgathatják meg!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában