Alba Fehérvár KC–Motherson Mosonmagyaróvári KC

2020.08.16. 22:20

Tízgólos vereséget szenvedtek

A Mosonmagyaróvárral vívta hétvégi edzőmeccsét az Alba Fehérvár KC, az indiszponált hazaiak tíz góllal kikaptak a látogatóktól.

Horog László

A nyáron érkező Bardi Fruzsina két gólt jegyzett Fotó: egyesület

Fotó: Nagy Gergo

A nyugatiak szombaton viszonozták a kék-fehérek múlt heti látogatását, pár nappal ezelőtt, Mosonmagyaróváron négy góllal nyertek a vendéglátók, ezúttal a Köfém Sportcsarnokban találkoztak a kézilabdázók. Szoros első félidő után komoly vereségbe szaladt bele az Alba, az együttes végig futott az eredmény után, főként szünet utáni teljesítménye maradt el a korábbi felkészülési derbiken mutatott játéktól. Mindkét félidőt gyengén kezdte a házigazda, a meccs elején 0-4 állt az eredményjelzőn, a második játékrészt pedig 0-6-tal indították a felek, ami rá is nyomta bélyegét a folytatásra. A francia Metzből igazolt horvát kapus, Tea Pijevic betegség miatt nem állt Deli Rita rendelkezésére, a saját nevelésű irányító, Rózsás Josephine pedig az első játékrész derekán szenvedett súlyos könyöksérülést.

A nyáron érkező Bardi Fruzsina két gólt jegyzett Fotó: egyesület

Alba Fehérvár KC–Motherson Mosonmagyaróvári KC 25-35 (14-15)

Köfém Sportcsarnok, zárt kapus, vezette: Marton Zsófia, Szabó Eszter

Alba: Dányi (kapus), Triscsuk 5 (2), Töpfner 4, Boldizsár 3, Szarka 3, Utasi 3, Bardi 2, Háfra 2, Afentaler 1, Gerháth 1, Sztankovics 1, Rózsás, Szabó-Májer, Varga. Vezetőedző: Deli Rita

Mosonmagyaróvár: Szemerey, Herczeg (kapusok), Szarková 6, Tóth 6 (1), Katona 4 (1), Lancz 4, Hajtai 3, Kovács 3, Stranigg 3, Domokos 2, Sirián 2, Holesová 1, Horváth 1, Gyimesi, Hudák, Kellermann. Vezetőedző: Gyurka János

Hétméteresek: 2/2, ill. 2/2

Kiállítások: 8, ill. 4 perc

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában