Vajon itthon menni fog?

2022.09.09. 21:05

A Mezőkövesd ellen szedheti össze magát a Vidi

A labdarúgó NB I-ben szombaton este 8 órától a vezetőedzőjét nemrég menesztő Mezőkövesdet fogadja a formáját kereső MOL Fehérvár.

Németh Krisztián

Forrás: molfehervarfc.hu

- Nem könnyű a bajnokság, minden meccsen nagyon keményen meg kell küzdeni a pontokért, sajnos az elmúlt két idegenbeli mérkőzésünkön nem voltunk sikeresek - értékelt a MOL Fehérvár honlapjának Kasper Larsen, a klubhoz nyáron csatlakozó hátvéd.

Idegenben nagyon nem megy a csapatnak, ezt a Debrecen elleni és gólos vereség alkalmával is láthattuk. - Úgy látom, mindenki még keményebben edz annak érdekében, hogy fejlődjünk. Mindegyik ellenfél erős kezdőcsapattal áll fel, de azon vagyunk, hogy minél több három pontot gyűjtsünk a következő hetekben. A céljaink nem változtak, de most lépésről lépésre kell haladnunk, győzelmeket és pontokat kell gyűjtenünk, ennek a megalapozása az edzéseken történik.

Ha valamiből erőt meríthet a Vidi, az a hazai mérlege, bár a gyenge Honvéd, és a csikócsapat Kecskemét legyőzése nem szenzáció. A Köln ellen viszont megmutatták a piros-kék szurkolók, mennyire tudják imádni a csapatot. Ezt a dán bekk is érzékelte.

- Azt egyértelműen láttam, hogy fanatikus szurkolók buzdítanak minket, ami plusz energiát ad nekünk. Bizonyítanunk kell nekik, ők is tudják, hogy mire vagyunk képesek, amikor igazán jól játszunk, ezt szeretnénk minél többször megmutatni a pályán.

Szombaton 20 órától a vezetőedzőjét, Supka Attilát elbocsátó Mezőkövesd lép pályára Sóstón. A tizedik helyen álló együttest a kedden felmentett Supka Attila szakmai stábja készíti fel a Mol Fehérvár elleni bajnoki mérkőzésre. A pletykák szerint az elnökkel baráti viszonyt ápoló Pintér Attila, vagy a szakmai igazgató Tóth Lászlóhoz szoros szállal kötődő Kuttor Attila is esélyes lehet a csapat élére

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában