Edzőváltás jöhet

2023.03.14. 11:11

Eldőlhetett Huszti Szabolcs sorsa?

A Nemzeti Sport információi szerint idénybeli második edzőváltás is megtörténik majd a Mol Fehérvár FC háza táján. Az új szakember kiléte kapcsán azonban több információ is kering a sajtóban.

Beke Zsombor

Huszti Szabolcs sorsa eldőlhetett?

Forrás: Dömötör Csaba / NSO

A Vidinél nagy a baj, hiszen több mint húsz év után ismét meglegyintette az együttest a kiesés szele, holott a játékoskeretet és a lehetőségeket nézve a dobogó közelében kéne tanyáznia a piros-kékeknek. A rossz szereplés ebben a szezonban már eredményezett egy edzőváltást, Michael Borist a Huszti Szabolcs-Toldi Gábor páros váltotta még az ősszel. Azonban az áttörést ez sem hozta meg, a gárda tíz fordulóval a bajnokság vége előtt kieső helyen áll az NB I-ben. A sajtóhírek szerint az már eldöntött kérdés, hogy edzőváltás lesz Fehérváron, de arról még nem született döntés, ki veszi át a stafétabotot. Az elmúlt napokban a 2018-ban bajnokságot nyerő Marko Nikolics visszatéréséről is pletykáltak, de sajtóhírek szerint egyelőre nem állapodtak meg a felek, Az osztrák médiumok a Al-Naszr exvezetőedzőjének, Thorsten Fink lehetséges érkezéséről számoltak be. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában