Bravúrgyőzelem a Puskás lányaitól

2023.11.15. 19:53

Elvették az ETO veretlenségét

Az FTC-vel holtversenyben a tabella élén álló ETO FC Győr vendégeként aratott egygólos győzelmet a Puskás Akadémia FC női labdarúgócsapata a Simple Liga 10. fordulójában.

Ferencz Balázs

Kovács Aida (15) szerezte a Puskás győztes gólját

Forrás: Nemzeti Sport archív

Fotó: Török Attila

ETO FC Győr–
Puskás Akadémia FC
0–1 (0–1)
Győr, ETO Park. V.: Bognár.
ETO: Borok – Kovács L., Nagy F., Frajtovic, Vida (Kern, 77.), Zágonyi (Sali, 46.), Savanya, Ladhani (Semanova, 46.), Öreg, Kocsán, Vachter. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.
Puskás Akadémia: Dannbeck – Palakovics, Bokor, Szémán-Tóth (Kovács E., 74.), Staier (Pécsi, 65.), Tamók, Szarvas (Harmat, 74.), Kovács A., Sinka, Nagy L., Tuza (Zán-Fábián, 85.). Asszisztens edző: Mészáros Dalma.
Gól: Kovács A. (27.).

A női NB I kilenc fordulója során egyszer sem szenvedett vereséget az ETO, így hatalmas fegyvertény, hogy Kovács Aida a 27. percben vezetést szerzett a Puskás Akadémiának. Fordulás után a felcsúti lányok hősiesen őrizték előnyüket a lefújásig. Győzelmével a PAFC maradt negyedik a tabellán, de a dobogót három pontra megközelítette.

- Igyekeztünk tisztességesen felkészülni az ellenfélből, jó csapattal játszottunk, amely eddig veretlen volt – értékelt a találkozót követően Mészáros Dalma asszisztens edző, aki a felcsúti vezetőedző, Halászi Kinga eltiltása miatt dirigálta a csapatot. – Az első félidőben ült mindaz, amit kitaláltunk, minden játékhelyzetre remekül reagáltunk, a második félidőben pedig hősiesen védekeztünk, így megérdemelten nyertünk. Azért, hogy a szerencse mellénk álljon, sokat tettünk hét közben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában