A Vidi öregfiúk együttese Gárdonyban és a VOK-ban is pályára lépett

2023.12.31. 15:08

Tornát nyertek a tóparton, a koronázóvárosban szoros gálameccset vívtak

Gárdonyban, majd a Videoton Oktatási Központban is parkettre lépett a Videoton öregfiúk együttese. Előbbi seregszemlét megnyerték, a Fehérvár FC NB I-es női csapatától egy góllal kikaptak.

Horog László

A Fehérvár FC női együttese és a Videoton öregfiúk gárdája izgalmas gálamérkőzést vívott a Videoton Oktatási Központban

Fotó: Horog László / FMH

Előbb Gárdonyban, az 54 éven felüliek korosztályában volt érdekelt a Vidi öregfiúk együttese, a csapatnak az alakulás, azaz 2010 óta tagja a korábbi válogatott futballista, Tiber László. Egy évtizeden át játékosként, az utóbbi három évben, utolsó térdoperációja óta vezetőként tevékenykedik. A gárdában gyakran szerepel az UEFA-kupa 1985-ös döntőjében érdekelt, immár legendása brigád több játékosa, például Szabó József, Borsányi István, Vadász Imre és Végh Tibor. A piros-kékek az alábbi eredményeket érték el a tóparti seregszemlén: Videoton-Ikarus Budapest 2:2, Videoton-Katlan Gárdony 2:0, Videoton-Kecskeméti TE 3:2, Videoton – BVSC 3:2. A végeredmény: 1. Videoton, 2. Kecskeméti TE, 3. BVSC,4. Katlan , 5.Ikarus.

Nem sokkal később, az immár három és fél évtizedes múltra visszatekintő, év végi, fehérvári teremtornán, december 30-án, a kora délutáni gálameccset is a Vidi öregfiúk vívta a Fehérvár FC nagypályán érdekelt, NB I-es, női együttesével. Kimondottan nívós és izgalmas összecsapáson a hölgyek 3-2-re nyertek, az öregfiúk góljait Tersánszky Tibor és Marton Ferenc lőtte, a gyengébb nem képviselőinél Bognár Petra, Szabó Bernadett és Réthalmi Tímea volt eredményes.

- Remek ötlet volt, hogy az élvonalban szereplő lányokkal találkoztunk a parketten, köszönet érte Juhász Lászlónak, a torna szerevezőjének, aki tető alá hozta az összecsapást. Úgy gondolom, a nézők jól szórakoztak, szoros és izgalmas meccs volt – közölte Tiber László, aki ezúttal is szakvezetőként tevékenykedett, mellette a korábbi UEFA-gólkirály, Szabó József osztotta a tanácsokat a kispadon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában