Pető Milán és Babos Bence a gólszerzők között

2024.03.23. 16:57

A Vidi két játékosa is betalált Izland ellen

A szerdai 2-0-s győzelmet követően pénteken 4-0-ra verte Izland U20-as labdarúgó-válogatottját Magyarország. A fiatalok diadalából a Fehérvár FC két játékosa góllal vette ki részét Gyirmóton.

Ferencz Balázs

Négy gólnak örülhettek az U20-as válogatott tagjai

Forrás: mlsz.hu

A magyar fiatalok már a 2. percben vezetést szereztek, egy jobb oldali akció végén az Ajkán kölcsönben szereplő Vidi-csatár, Babos Bence lőtte ki a jobb alsó sarkot, 1-0. A 23. percben egy hosszú indítást követő rövid felszabadítási kísérlet után Klausz Milán 25 méterről helyezett az üresen hagyott kapuba, 2-0. 

A fordulást követően, az 53. percben egy jobb oldali beívelés nyomán a hosszú kapufánál érkező Pető Milán fejelt a hálóba, a Vidi fiatal középpályása szerezte a válogatott harmadik találatát. A Babó Levente szövetségi edző dirigálta magyar válogatott a 69. percben állította be a végeredményt, egy bal oldali szöglet után Dobozi Krisztián fejelt a jobb alsó sarokba, 4-0.

Magyarország-Izland 4-0 (2-0)
Magyarország: Csenterics Adrián - Pekár István, Dobozi Krisztián (Markgráf Ákos, 84.), Babós Levente - Bodnár Gergő, Vingler László, Pető Milán (Krascsovics Ábel, 75.), Helmich Pál (Tóth Alex, 66.), Kovács Patrik - Klausz Milán (Dénes Adrián, 75.), Babos Bence (Dénes Csanád, 66.)
Gólszerzők: Babos, Klausz, Pető, Dobozi

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában