Amerikai-futball

2024.04.22. 16:32

A bajnokot verték a "kiskoronázók"

A Fehérvár Enthroners Akadémia felnőtt csapata az osztrák amerikai-futball-bajnokság második fordulójában értékes skalpot gyűjtött, a bajnokot győzte le.

Ferencz Balázs

A Vienna Knights együttesét győzte le az Enthroners Akadémia

Fotó: Fehér Gábor

Az Enthroners Akadémia alakulata az osztrák liga első körében szoros vereséget szenvedett a tavalyi ezüstérmes Amstettentől, s a sorsolás sem kedvezett a fehérváriaknak, hiszen a folytatásban máris a bajnoki címvédővel csaptak össze. Azonban a Koronázók óriási szívvel játszottak, az utolsó másodpercig küzdöttek a bécsi Vienna Knights ellen, s végül 23-18-ra nyertek. 

Az Enthroners ELF-ben induló együttese közben megtartotta első edzőtáborát, s a külföldi játékosokkal együtt készül a gárda a május 25-i bajnoki rajtra.

Joseph Ashfield vezetőedző a 2024-es esztendőben ígéretes együttest irányíthat. A magyar mag mellett maradt a Koronázóknál Jebrai Regan, valamint csatlakozott az amerikai Jack Mangel, a kameruni Teddy Alane Jr., a dán Hjalmar Nielsen, a holland Samuel Bhoedjang, az angol Benjamin Dixon, az amerikai sztárjátékos Nathaniel Robitaille, a brit Hanry Rowland, a holland Roedion Henrique, az amerikai Marik Chrensaw és a Németországból visszatérő Krizsai Botond is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában