Vidi-MTK előtt

2024.05.02. 18:40

Nem kérdés, hogy az ezüstért megyünk - Bese Barnabás

Pénteken 20 órakor az MTK Budapest és a Fehérvár FC Sóstói stadionbeli rangadójával indul az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 31. fordulója.

Ferencz Balázs

Bese Barnabás góloknak örülne

Forrás: fehervarfc.hu

A fehérváriak védője, Bese Barnabás szívesen visszatérne a győzelmek útjára. Hiszen a bennmaradásról szövögetett korai álmokat, már az ezüstérem áhítata váltotta fel a Vidi háza táján.

– Az előző mérkőzés nagyon nem úgy alakult, ahogy terveztük. Úgy éreztem, kicsit fásult volt a csapat, sok volt a ki nem kényszerített hiba, és a rossz megoldás – tekintett vissza a kisvárdai fiaskóra Bese Barnabás. – Volt egy megbeszélésünk, mely során arra jutottunk, hogy nem kell letargiába esnünk, hanem a lehető legjobban fel kell készülnünk az MTK elleni meccsre., Tudjuk, hogy hazai pályán nagyon erősek vagyunk, szeretnénk ezt tartani, bízom benne, hogy meg tudjuk szerezni a három pontot. Mindig nehéz meccset játszottunk az MTK-val. Most sem lesz ez másként. Szerintem sok kontratámadás lesz a mérkőzésen, technikás, gyors játékosai vannak az MTK-nak, nagyon észnél kell lennünk. Azt érzem a srácokon és a stábon is, hogy egyértelműen a második helyet vettük célba. Ez nem kérdés. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy három meccsből kettőt itthon játszunk, ez egy pici előnyt jelenthet számunkra. De mindegyik mérkőzésen száz százalékig fókuszáltnak kell lennünk. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában