Vidi-MTK előtt

2024.05.02. 18:40

Nem kérdés, hogy az ezüstért megyünk - Bese Barnabás

Pénteken 20 órakor az MTK Budapest és a Fehérvár FC Sóstói stadionbeli rangadójával indul az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 31. fordulója.

Ferencz Balázs

Bese Barnabás góloknak örülne

Forrás: fehervarfc.hu

A fehérváriak védője, Bese Barnabás szívesen visszatérne a győzelmek útjára. Hiszen a bennmaradásról szövögetett korai álmokat, már az ezüstérem áhítata váltotta fel a Vidi háza táján.

– Az előző mérkőzés nagyon nem úgy alakult, ahogy terveztük. Úgy éreztem, kicsit fásult volt a csapat, sok volt a ki nem kényszerített hiba, és a rossz megoldás – tekintett vissza a kisvárdai fiaskóra Bese Barnabás. – Volt egy megbeszélésünk, mely során arra jutottunk, hogy nem kell letargiába esnünk, hanem a lehető legjobban fel kell készülnünk az MTK elleni meccsre., Tudjuk, hogy hazai pályán nagyon erősek vagyunk, szeretnénk ezt tartani, bízom benne, hogy meg tudjuk szerezni a három pontot. Mindig nehéz meccset játszottunk az MTK-val. Most sem lesz ez másként. Szerintem sok kontratámadás lesz a mérkőzésen, technikás, gyors játékosai vannak az MTK-nak, nagyon észnél kell lennünk. Azt érzem a srácokon és a stábon is, hogy egyértelműen a második helyet vettük célba. Ez nem kérdés. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy három meccsből kettőt itthon játszunk, ez egy pici előnyt jelenthet számunkra. De mindegyik mérkőzésen száz százalékig fókuszáltnak kell lennünk. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában