A bajnoknál vizitál a Csákvár

2024.05.17. 14:39

Örömfoci kerekedhet belőle

A bennmaradást már kiharcoló Aqvital FC Csákvár a már bajnok Nyíregyháza Spartacus vendégeként lép pályára a Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II 33. fordulójában. A csapatok Balmazújvárosban, vasárnap 16 órakor csatáznak, különösebb tét nélkül.

Ferencz Balázs

Dencinger Norbert is jó formában van

Forrás: aqvitalfc.hu

A Kozármisleny felett aratott 3-1-es diadallal bebiztosította további másodosztálybeli tagságát az Aqvital FC Csákvár. Tóth Balázs alakulata a bajnokságot toronymagasan nyerő, vasárnap bajnokavatót ülő Nyíregyháza vendégeként felszabadultan futballozhat.

– A szezon végén sikerült még egy lapáttal rátennünk a teljesítményünkre és mindenki kihozta magából a maximumot. Ennek az eredménye a legutóbbi két győzelmünk. Hazai pályán idén nem voltunk túl erősek, ezen próbáltunk javítani a Kozármisleny ellen – mesélte a remekül teljesítő csákvári támadó, Murka Benedek. – Számítottunk arra már az elején, hogy komoly menet lesz ez az idény, mert nem egyszerű elkerülni a négy kieső helyet. De az egész szezonban jól dolgozott a csapat. Minden mérkőzést meg szeretnénk nyerni, annak ellenére, hogy a Nyíregyháza komoly erőt képvisel, megnyerték a bajnokságot. Meg akarjuk verni őket!
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában