Lejár a szerződése

2024.06.14. 20:00

Elbúcsúztak a tehetséges középpályástól

Több mint száz NB I-es mérkőzéssel a háta mögött távozik a Puskás Akadémiától Corbu Marius, erősítette meg hivatalos oldalán a felcsúti együttes.

Szabó Róbert

Corbu Marius (középen) négy év után távozik a Puskás Akadémiától

Fotó: puskasakademia.hu

A középpályás 2020 elején, 17 esztendősen került a Puskás Akadémiához, a következő idényben pedig már stabil helye volt a Hornyák Zsolt által irányított első számú csapatban. A csángó származású játékos 112 NB I-es bajnokin léphetett pályára a felcsútiak színeiben, amelyeken tizenkét alkalommal volt eredményes és kilenc gólpasszt is kiosztott. A négy idény alatt két bronzérmet és egy ezüstérmet ünnepelhetett.

A 22 esztendős játékos szerződése ezen a nyáron lejár, a felek pedig nem hosszabbítják meg a megállapodást, így távozik a felcsúti együttestől.

Olasz sajtóhírek szerint több olasz és spanyol csapat is érdeklődik a Corbu iránt, akiért a holland SC Heerenveen és a svájci FC Basel már hivatalos ajánlatot is tett, azonban bejelentés még nem történt azzal kapcsolatban hol folytatja pályafutását a jövőben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában