Együtt készülnek

2024.06.08. 18:54

Székesfehérváron tartja nyári összetartását a magyar kosárlabda-válogatott (galéria, videó)

Székesfehérváron, az MKOSZ Edzőközpontjában tartja nyári összetartását a magyar férfi kosárlabda-válogatott június 5. és 11. között. A nemzeti csapat pénteki edzésén jártunk.

Szabó Róbert

Filipovity Márkó (21) az Arconic-Alba Fehérvár játékosa próbál védekezni a válogatott pénteki edzésén a székesfehérvári MKOSZ Edzőközpontban

Forrás: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Az Arconic-Alba Fehérvár játékosai közül ezúttal Filipovity Márkó van ott a válogatott keretében. Mellette a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely játékosai, Benke Szilárd, Keller Ákos, Perl Zoltán, Pongó Marcell és Tanoh Dez András, az Egyesült Államokban légióskodó Valerio-Bodon Vincent, a Spanyolországban játszó Golomán György és Somogyi Ádám, a Budapesti Honvéd SE-t erősítő Filipovic Stefan, az NHSZ-Szolnoki Olajbányásznál kosarazó Lukács Norbert, és az NKA Universitas Pécs húzóembere, Meleg Gergő készül Székesfehérváron.

– Ez most egy egyhetes összetartás, mivel a nyáron nincs semmilyen meccsünk, de próbálunk így is előrébb lépni taktikailag. Számomra arról szól ez a hét, hogy felvegyem a ritmust – nyilatkozta lapunknak Filipovity Márkó, aki öt év után tér vissza az Arconic-Alba Fehérvárhoz.

A válogatott pénteki edzéséről készült képgalériát és videót alább láthatják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában