Európa-konferencialiga

2024.06.19. 09:02

Szűkítettek a mezőnyön, ők lehetnek a Fehérvár FC ellenfelei

Szűkített a lehetséges ellenfelek listáján az UEFA a 2024-2025-ös idény Európa-konferencialiga-selejtező második körének sorsolása előtt.

Szabó Róbert

A Fehérvár FC akár azeri ellenfelet is kaphat az Ekl-selejtező második körében

Fotó: fehervarfc.hu

A Fehérvár FC a Paksi FC kupagyőzelmének köszönhetően úgy is indulhat az Európa-konferencialiga-selejtezőben, hogy a negyedik helyen zárta a bajnokságot. Az első kör sorsolását már június 18-án megtartották, ma, június 19-én 14.00 órától pedig a második forduló párosításaira is fény derül majd.

Az UEFA első körben reggel 8.30 órakor szűkített az ellenfelek listáján és kialakította a kiemeltek, nem kiemeltek csoportját. A Fehérvár FC kiemeltként várhatja a sorsolást, így egy nem kiemelt csapattal néz majd farkasszemet a selejtező második fordulójában. 

A szűkítés után az FC Torpedo Kutaisi (georgiai)–KF Tirana (albán) mérkőzés győztese, az FC Iszlocs Minszk (fehérorosz)–La Fiorita 1967 (san marinói) találkozó győztese, az MFK Rózsahegy (felvidéki)–FC Tobol (kazah) összecsapást sikerrel vevő együttes, valamint a PFC Cserno More (bolgár) vagy a Sumqayit FK (azeri) közül kerül ki a székesfehérváriak ellenfele.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában