Huszti András a Fehérvár FC-ben

2024.07.09. 15:40

Kölcsönvette a Vidi az U21-es válogatott szélső védőt

Az Ajka elleni felkészülési mérkőzésen már pályára lépett a Fehérvár FC együttesében a Zalaegerszegi TE labdarúgója, a 23 éves Huszti András. A fehérváriak egy évre kölcsönvették a szélső védőt.

Ferencz Balázs

Huszti András (balra) az előző félszezont az Újpestben töltötte

Forrás: ujpestfc.hu

Huszti András Pécsett született 2001. január 29-én. A Pécsi MFC-ben, Kozármislenyben, majd a Haladásban nevelkedett, 17 évesen került Tiszakécskére, ahol az NB II-ben futballozott. Egy évvel később a Puskás Akadémiára költözött, az Aqvital FC Csákvár mezében is töltött időt a másodosztályban. A felcsútiaknál debütált az élvonalban, majd a Budafok alakulatában már stabil pillér volt az NB I-ben. A 2021-22-es idényben szerződött Zalaegerszegre. A ZTE-ben 58 meccsen 3 gólt szerzett, és 2 gólpasszt osztott ki, a kék-fehérekkel Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett. Az előző szezon tavaszi idényét Újpesten töltötte, 8 meccsen lépett pályára, 1 gólig és egy asszisztig jutott. 

A 186 centis, jó felépítésű Huszti András kölcsönbe érkezik a ZTE-től a 2024-2025-ös idény végéig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában