Iksz

2 órája

A csákváriak megviccelték a Szentlőrincet

Az eddig három meccséből hármat megnyerő újonc Szentlőrinc vendége volt az Aqvital FC Csákvár a Merkantil Bank Liga NB II 4. fordulójában.

Fotó: Kricskovics Antal

Az első félidőben inkább csákvári helyzeteket jegyezhettünk fel, a hazai lelátón bizony felcsendült egy-egy elégedetlen hang. 
A fordulást követően a Lőrinc a héten igazolt Bőle szögletéből szerzett gólt, a kipattanót Hajdú Roland a tizenhatos vonaláról gyönyörűen a bal felsőbe tekerte, 1-0. De nem tudta megőrizni előnyét a Lőrinc, labdaszerzés után Baracskai ugrott ki, Nagy Zoárd elé tálalt, aki a hálóőr lábai között a kapu közepébe gurított, 1-1.

Szentlőrinc – Aqvital FC Csákvár 1-1 (0-0)
Szentlőrinc, Szentlőrinci Sporttelep, 600 néző. Vezette: Bana Gergely (Mohos Milán, Bertalan Dávid)
Szentlőrinc: Gyurján – Szekszárdi T., Szekszárdi M., Keresztes B., Stifter (Papp Cs., a szünetben) – Rab (Hleba, 78.), Kesztyűs M. – Heles (Bőle, 58.), Nagy R. (Medgyesi, 75.), Hajdú R. (Bíró D., 75.) – Tóth-Gábor. Vezetőedző: Waltner Róbert
Csákvár: Zelizi – Murka, Karacs, Umathum, Varga B. – Farkas A. (Baracskai, 64.) – Haragos (Szalai P., a szünetben), Kocsis D. (Gazdag, 64.), Dusinszki, Szakály D. (Szabó B., 64.) – Nagy Z. Vezetőedző: Tóth Balázs
Gólszerző: Hajdú R. (61.), ill. Nagy Z. (81.) 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában