Csípős Szeged

12 órája

A Szent Gellért Fórumban a Csákvár

A bajnokság 6. fordulójában a feljutás egyik esélyesének számító Szeged Csanád-Grosics Akadémia vendége lesz az Aqvital FC Csákvár a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II-ben..

Szupkai Gábor

A csapat nagyon készül a szegediek ellen

Fotó: Aqvital FC Csákvár Facebook

A Tisza-parti gárda ugyan egy tatabányai vereséggel indította, de folyamatosan javult a játék és az eredmények is. Az első fordulós vereséget gól nélküli döntetlen követte a Kozármisleny és az Ajka ellenében, majd az utolsó két fordulóban, a Soroksár, illetve a Mezőkövesd ellen egyaránt 2-1-es győzelmet aratott, s máris felzárkózott az élmezőny mögé. A kék-feketék irányítását átvevő Michael Boris keze alatt az eredmények alapján tehát szép lassan összecsiszolódott az együttes.

Az elmúlt meccseken hiányzó Gajdos Zsolt és Könczey Márk már csatlakozott a kerethez, Horváth Milán, Óvári Zsolt és Pataki Zoltán viszont úgy tűnik továbbra sincs bevethető állapotban.

A Szent Gellért Fórumban vasárnap 19 órakor kezdődő találkozót Jakab Árpád vezeti, segítői Sinkovicz Dániel és László István lesznek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában