Szuperkupa

16 órája

Az Alba Arénában a szezon első trófeájáért

A magyar bajnok FTC-Telekom és a kupagyőztes Hydro Fehérvár AV19 csap össze a szezon első trófeájáért szeptember 17-én az Alba Arénában.

Szupkai Gábor

Fotó: MJSZ

Az ország legújabb jégcsarnokában, a székesfehérvári Alba Arénában rendezik az idei Szuperkupa-mérkőzést szeptember 17-én, kedden 20 órakor a magyar bajnok FTC-Telekom és a Magyar Kupa-győztes Hydro Fehérvár AV19 részvételével. 

A magyar szövetség 2018-ben hívta újra életre a Szuperkupát, akkor a MAC Újbuda győzött a Fehérvár ellen, majd egy évvel később a fehérváriak örülhettek az FTC elleni meccs után. 2020-ban a járvány miatt nem rendezték meg a találkozót. 2021-ben a ferencvárosiak legyőzték a DEAC-ot, majd a debreceniek visszavágtak, és 4-1-es sikerrel hódították el a serleget. Tavaly újra az FTC ünnepelhetett, miután 4-0-ra verte a BJAHC-t.

A jegyértékesítés augusztus 31-án, szombaton 10 órától indul. A fehérvári és az FTC-bérlettulajdonosok 50%-os kedvezménnyel vehetnek jegyet, a bérletükön szereplő számsort kuponkódként használva. A Hydro Fehérvár AV19 szurkolói számára a 0A és a 0B szektor, míg a ferencvárosi drukkereknek a 0I és a 0H szektor van kijelölve. Gyermek-, diák- és nyugdíjas kedvezménnyel 50%-os áron lehet belépőket venni a mérkőzésre. Jegyeket az Eventim oldalán lehet vásárolni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában