Elkészült a csoportbeosztás is

4 órája

Ismét igazoltak a sárbogárdiak

Beálló poszton erősített az új idényben már a férfi kézilabda NB II F csoportjában érdekelt VAX KE Sárbogárd.

Szabó Róbert

Megszületett a megállapodás

Fotó: VAX KE Sárbogárd / Facebook

A sárbogárdiak hivatalos közösségi oldalukon jelentették be, hogy a Veszprémi KKFT-vel kötött megállapodásuk után kettős játékengedéllyel a csapatnál is számíthatnak Szili Ákosra. A 18 esztendős játékos beálló pozícióban lesz majd a Fejér vármegyei együttes segítségére.

Az új igazolás mellett a Magyar Kézilabda Szövetség elkészítette az új idény csoportbeosztásait, így kiderült, az NB II-ben újonc VAX KE Sárbogárd az F jelű nyolcasban küzdhet majd meg a pontokért.

A sárbogárdiak mellett a Budai Farkasok-Rév U21-es csapata, a Szigetszentmiklósi KSK II. számú együttese is ott lesz az F csoportban. A javarészt fővárosi, vagy a közeli együttesekből álló nyolcasban még ott van a Dunaharaszti MTK, a Csepel DSE, a KKC, a MAFC valamint a VSC Tököl is. 

A VAX KE beszámolója szerint nem lesz könnyű dolguk az elkövetkezendő szezonban, ha az ellenfeleik előző idényben mutatott játékerejéből indulnak ki.

A bajnokság szeptember 15-én veszi kezdetét, pontos menetrend hamarosan.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában