Szülőfalujában őrzik az emlékét

2 órája

Ismét megrendezik a Horváth Gábor Emléktornát

Jubileumi, ötödik alkalommal rendezik meg a Horváth Gábor Emléktornát Kislángon, amellyel a Vidi legendás játékosa előtt tisztelegnek a szervezők.

Szabó Róbert

Őrzik a Vidi legenda emlékét szülőfalujában

Fotó: A szervezők

– Horváth Gábor olyan személy volt, aki sosem felejtette el honnan jött, büszke volt arra, hogy kislángi. Ezért indítottuk el immár sajnos öt évvel ezelőtt ezt az emléktornát, hogy tisztelegjünk ezelőtt a példás pályafutás előtt. Gábor megmutatta, hogy egy ilyen kis faluból is el lehet érni nagy dolgokat, ez példa minden fiatalnak – mondta lapunknak Farkas Imre főszervező.

A rendezvény ahogy az elmúlt években, úgy ismét augusztus 20-án lesz majd. Ennek oka, hogy olyan időpontot kerestek a szervezők, amely nem ütközik bajnoki fordulóval, vagy épp kupamérkőzéssel, tudtuk meg Juhász Fanni főszervezőtől.
Ezúttal a kislángi focipálya felújítása miatt a Tamási Áron Általános Iskola udvarán, a műfüves focipályán rendezik meg a mérkőzéseket. Mivel csak egy pálya áll így a rendelkezésükre hat csapat indulhat el a megmérettetésen, akik 5+1-es felállásban lépnek majd pályára. 

Az esemény kedden délelőtt 9 órakor kezdődik, az eredményhirdetés pedig várhatóan 16 óra magasságában lesz majd. Ezután 17 órától gálamérkőzés következik, ahol a Kisláng Öregfiúk csapata a Videoton Öregfiúkkal mérkőzik majd meg kétszer 20 perces összecsapáson.

A szervezők mindenkit sok szeretettel várnak az eseményre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában