Megverték a cseh harmadikat

2 órája

Sok-sok értékes tapasztalat Ausztriából

Véget ért a Puskás Akadémia FC női csapatának ausztriai edzőtábora.

Szabó Róbert

Jól szolgálta az elmúlt egy hét a Puskás Akadémia FC női csapatának felkészülését

Fotó: puskasakademia.hu

Az FK Csíkszereda elleni 4-3-as vereség után utazott el ausztriai edzőtáborába a Puskás Akadémia FC női csapata. A közel egyhetes felkészülés alatt az edzések mellett két mérkőzésen is bizonyíthattak a lányok, akik először az osztrák Bergheimmal, majd az elmúlt idényt a cseh élvonalban harmadik helyen záró Slováckóval csaptak össze.

Az első, FC Bergheim elleni találkozón egy büntetőből szerzett góllal kaptak ki, majd a cseh Slovácko ellen Szurovceva góljával diadalmaskodtak.

– Hétfőn indultunk el az ausztriai edzőtáborba, szerdán meccsre készültünk, ám az ellenfelünk nem állt ki ellenünk, így át kellett alakítanunk a programot. A sok edzés és reggeli futás mellett számos csapatépítő programunk volt, így az együtt töltött idő nagyon hasznosan telt – mind a csapategység, mind a futballszakma szempontjából – értékelte a hetet Halászi Kinga, a csapat vezetőedzője. Hozzátette, próbálták elosztani a játékperceket, a Bergheim ellen főleg a fiatalok kaptak lehetőséget. Kiemelte, a Slovácko ellen sikerült jobb teljesítményt nyújtaniuk így megérdemelten nyertek, az egész hét pedig jól szolgálta a felkészülésüket.

Női felkészülési mérkőzés

FC Bergheim – Puskás Akadémia FC 1-0 (1-0)

1. FC Slovácko – Puskás Akadémia FC 0-1 (0-0)
Gólszerző: Szurovceva

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában