Női röplabda

2 órája

Teljessé vált a Loki kerete az új idényre

Hivatalos oldalán jelentette be a MÁV Előre Foxconn női röplabdacsapata, hogy szerződtette Lavinia Maio­ranót. Az új igazolással teljessé vált az együttes kerete a 2024/2025-ös idényre.

Szabó Róbert

Lavinia Maiorano (középen) érkezésével lett teljes a MÁV Előre Foxconn női röplabda csapatának kerete az új idényre

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A 23 esztendős feladó átló Hollandiában kezdte profi pályafutását, előbb a Pharmafilter US-ben, majd az Eurosped csapatában játszott. Elsőként a szlovák Extraligában próbálta ki magát légiósként, ahol a Vollex Project UKF Nitrát erősítette. Innen állt tovább és igazolt Magyarországra, ahol az elmúlt idényben az ezüstérmes Kaposvári NRC-nél bizonyította tudását. 

A beszámolóból kiderül, a holland–olasz kettős állampolgár Maiorano elszántan vág neki az új idénynek, és alig várja, hogy találkozhasson a székesfehérvári szurkolókkal. 

Lukasz Przybylak csapata ezzel az igazolással már teljessé vált, így készülhet a 2024/2025-ös idényre. 

A MÁV Előre Foxconn férficsapata sem tétlenkedik, hiszen nemrég bejelentették Redi Bakiri érkezését, aki már a második új igazolása volt a fiúknak. A 24 éves albán nyitásfogadó négyes ütő az előző idényben a cseh VK CEZ Karlovaskóval a CEV Kupában a nyolcaddöntőig menetelt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában