Csúnya vereség

2 órája

Hárommal is vezetett, mégis kikapott a Vidi

Hazai pályán kapott ki 3-4-re a Fehérvár FC a női labdarúgó NB II. Nyugati csoportjának második fordulójában a Budafoki LC ellen.

Szabó Róbert

Hiába a nagy előny, kikaptak a vidis lányok

Fotó: fehervarfc.hu

A Sopronban 0-3-as győzelmet arató székesfehérváriak ezúttal a bajnoki idényt döntetlennel kezdő Budafoki LC-t fogadták a női labdarúgó NB II. Nyugati csopotjának második fordulójában. A lányok remekül kezdtek, hiszen a 9. percben Szabó Bernadett révén gyorsan előnybe kerültek, a tizenhatoson kívülről lőtt látványos gólt a futballista, 1-0. Ezután négy perccel Németh Noémi is beköszönt, pontosan érkezett egy beadásra és megduplázta a házigazda előnyét, 2-0. A játékrész feléhez közeledtünk, amikor a 22. percben Gergics Miléna egy szögletet követően a hálóba fejelt, így már hárommal ment a Vidi, 3-0. Teljesen nem sikerült szépre azonban a félidő, hiszen hat perccel a harmadik találat után Terhes Flóra révén szépítettek a budafokiak, így 3-1-es állásnál vonulhattak szünetre a felek.

A fordulás után szépen csordogált a mérkőzés, amikor a 69. percben Őri Boglárka révén egy gólra zárkózott a Budafok, majd három perccel később Király Ramóna ki is egyenlített. Végül négy perccel később Király ismét eredményes volt, ezzel pedig beállította a mérkőzés végeredményét, 3-4.

A Fehérvár FC a következő héten szabadnapos lesz, így lesz ideje kipihenni ezt a vereséget, utána azonban a Kelen SC-t fogadja majd szeptember 21-én 16.00 órától.

Női NB II, Nyugati csoport, 2. forduló

Fehérvár FC – Budafoki LC 3-4 (3-1)
Székesfehérvár, Vezette: Huszka Dániel László (Lakatos Zoltán, Bokor Benjamin Alex)

Fehérvár FC: Czuczai – Mihályi, Zuggó, Tóth A. (Simon F., 64.), Gergics – Kozma – Kovács L. (Kálmán, 84.), Szombati (Talyán, 79.), Szabó B., Fábián (Csilléry, 64.) – Németh N. (Juhász R., 84.) Vezetőedző: Andorka Péter

Budafoki LC: Csákány – Bor, Petőfi, Kolarik (Szűcs, a szünetben), Galambos, Terhes (Helly, 62.), Tarpataki (Gendur, 62.), Király R., Őri (Schuszter, 84.), Hadas (Krizsán, 56.), Pavlik (Monyók, a szünetben). Vezetőedző: Könczey Zsolt

Gól: Szabó B. (9.), Németh N. (13.), Gergics (22.), ill. Terhes (28.), Őri (69.), Király R. (72., 76.)
Sárga lap: Tóth A. (59.), Kovács L. (79.), ill. Kolarik (7.), Terhes (29.), Őri (84.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában