NB I és NB II

3 órája

Idegenben a női csapatok

A Puskás Akadémia FC a Magyar Kupa után a Simple Női Liga NB I-ben is a Budapesti Honvéd FC ellen lép pályára, míg a Fehérvár FC ezúttal a Tatabánya vendégeként játszik a női labdarúgó NB II Nyugati csoportjában.

Szabó Róbert

Nehéz feladat vár Halászi Kingáékra

Fotó: puskasakademia.hu

A felcsúti lányok nem is olyan régen, október 5-én egyszer már összecsaptak a kispestiekkel, akkor hazai pályán 2-1-re diadalmaskodtak a Magyar Kupában. Ezúttal október 19-én, szombaton 14.00 órától a fővárosi együttes fogadja Halászi Kingáékat, akik a Fencvárosi TC elleni vereség után visszatérnének a győztes útra. 

Az újonc kispestiek a bajnokságban eddig jól teljesítenek, 7 mérkőzésen 10 pontot gyűjtöttek, ezzel pedig az ötödik helyen állnak, 5 ponttal elmaradva a negyedik Puskás Akadémiától.

A Fehérvár FC október 20-án 14.00 órától lép pályára a Tatabányai SC otthonában a női labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 7. fordulójában. A székesfehérvári lányok az előző fordulóban nagy bravúrral 4-2-re diadalmaskodtak a megyei rivális Dunaújváros ellen, így a hatodik helyen állnak a tabellán, csupán 5 ponttal elmaradva az éllovas Budaörstől. A Tatabánya ezzel szemben a 11., csupán egy győzelmet aratott idén.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában