Férfi röplabda

2024.10.13. 19:22

Kiütéses siker a Lokitól

Magabiztos győzelmet aratott három szettben a MÁV Előre Foxconn a MEAFC-Peka Bau otthonában a férfi röplabda Extraliga 2. fordulójában.

Szabó Róbert

Nem volt kérdés, hogy nyernek a fiúk Miskolcon

Fotó: mavelore.hu

Pesti Marcellék jól kezdtek, hamar négypontos előnyt alakítottak ki, amit aztán őrizni is tudtak. Az első játékrész derekán aztán állva hagyta ellenfelét a Loki, 10-19-re húzott el, az előnyét pedig jól menedzselte, megszerezte a vezetést, 15-25.

A szünet után a második felvonás szorosabban kezdődött, ráadásul 12-12-nél és 20-20-nál is egyenlített a MEAFC. A hazaiak bár ebben a játszmában szorosan tartották ellenfelüket, de így sem akadályozhatták meg, hogy kétszettes előnybe kerüljön a Loki, 21-25.

Végül a harmadik játszma egyben az utolsó is volt, hiszen Redjo Kociék ezúttal is hamar elhúztak, jól sáfárkodtak előnyükkel és lezárták a meccset, 18-25.

A MÁV Előre Foxconn legközelebb október 16-án lép pályára a horvát Centrometal elleni Európa-kupa visszavágón Tatabányán.

Férfi röplabda Extraliga, 2. forduló
MEAFC-Peka Bau – MÁV Előre Foxconn 0:3 (–15, –21, –18)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában