Hírek

2012.11.22. 21:48

Programok a hét végére

Fejér megye - Válogatás a megye kínálatából, filmszemlével, köszöntő rendezvényekkel.

Fejér Megyei Hírlap

RENDEZVÉNY

Péntek

Polgárdi, 14.30 óra: Szöszmötölő játszóház – gyöngyfűzés a városi könyvtárban.

Szabadbattyán, 17 óra: Idősek napja – köszöntővel, műsorral és vendéglátással a művelődési házban.

Szombat

Kishantos, 10 óra: Húsz év mérlege. Szakmai nap a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ – Népfőiskola és ökológiai mintagazdaság elmúlt húsz évben folytatott gazdálkodásáról, a vidékfejlesztés és a népfőiskolai képzés terén elért eredményeiről.

Kőszárhegy, 6 óra: Kőszárhegyi Alvégi Disznótoros – disznóvágás a Fehér Ház melletti térségen. 14 óra: Estebéd műsorral és bállal a művelődési házban.

Soponya, 16 óra: Erzsébetnapra... Érted! Értem! Értünk! Zenés délután a katolikus templomban. 17 óra: Mindenkiért egy csillag égjen! Gyertyagyújtás a családokért a faluközpontban.

Tác, 15 óra: Húsz éve vette fel az általános iskola a Gorsium nevet. Öregdiák-találkozó a tornacsarnokban: iskolatörténeti kiállítás, társasjáték, élménybeszámoló, beszélgetés.

Szombat

Székesfehérvár, 15 óra: Kézműves foglalkozás és gyermekjátszó táncház a Szedtevette zenekarral a Voke Vörösmarty Mihály Művelődési Házban.

Szombat-vasárnap Székesfehérvár: Múzeumi alkotónap a Szent István Király Múzeumban. Szombaton 9-től 12 óráig gyertyakészítés az Országzászló téri épületben. Vasárnap 14-től 18 óráig programok a Fekete Sas Patikamúzeum Illatszerek a patikában kiállításához.

FEHÉRVÁSZON FESZTIVÁL

Péntek, 18-tól 20.30, szombat 15-től hajnali 2 óráig: függetlenfilmesek bemutatkozása A Szabadművelődés Házában. Válogatás az 59. Országos Függetlenfilm Fesztivál programjából és a fehérvári filmesek bemutatkozása. Vasárnap 22 órától fesztiválzáró táncos buli.

KIÁLLÍTÁS

Péntek

Polgárdi, 10 óra: A hónap művésze, Villányiné Hámory Krisztina dekupázs technikával készült alkotásai december közepéig láthatók a városi könyvtárban.

Székesfehérvár, 17 óra: Téli tárlat és vásár, a Székesfehérvári Művészek Társaságának kollektív kiállítása a Pelikán Galériában.

ANIMÓKA

Szombat

Székesfehérvár, 10-től 19 óráig: Ha megmozdul a kép – animáció készítő foglalkozás 15-től, délelőtt mesefilmeket vetítenek a Fejér Megyei Művelődési Központban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!