Hírek

2013.01.27. 08:24

Kocsmában találtak meg egy körözött férfit

Fejér megye - Két férfit és két fiatalkorút igazoltattak a rendőrök szombaton, mindegyikőjükről kiderült, hogy valamiért körözik őket.

feol-duol

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap közölte: az ügyeletre arról érkezett bejelentés január 26-án, hogy az egyik fehérvári sörözőben egy körözött személy tartózkodik. A rendőrök kimentek a kocsmába, majd igazoltatták az ott lévő személyeket. Egy pátkai férfiről ellenőrzése során kiderült, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság és a Székesfehérvári Városi Bíróság is elfogatóparancsot bocsátott ki vele szemben. Így a férfit a járőrök elfogták, majd előállították a kapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

A seregélyesi körzeti megbízott ugyanezen a napon este Seregélyesen, az Ady Endre utcában egy családi háznál intézkedett két fiatalkorúval szemben. Ugyanis egyikükről, egy fiúról ellenőrzése során kiderült, hogy ellene a Székesfehérvári Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki, míg a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözte. A másik fiatalkorú egy puszaszabolcsi lány volt. Az ő igazoltatása során szintén megállapítást nyert, hogy ellene is körözés van érvényben, amit szintén eltűnés miatt adott ki a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság. A KMB-s mindkettőjüket előállította a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a fiút gyanúsítottként hallgatták ki az ellene folyamatban lévő bűnügyben, majd bűnügyi őrizetbe vették, míg a lányt meghallgatását követően törvényes képviselőjének átadták.

Egy 33 éves férfit is elfogtak szintén ezen a napon a rendőrök. Ercsiben, a Kispusztai utcában igazoltatták a járőrök a férfit, akiről kiderült, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki ellene a Váci Városi Bíróság elfogatóparancsa alapján. Így előállították a kapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!