Hírek

2013.06.13. 17:19

Árvíz Fejérben - Elismerés önkéntes tartalékosoknak

Székesfehérvár - A bevonultatott önkéntes műveleti tartalékosok árvízi védekezésben végzett munkáját ismerték el csütörtökön.

Tribolt Lajos

 

Elöl állnak balról: Horváth Gábor védelmi referens, Gumpl Pál alezredes, honvédelmi referens, dr. Galambos Dénes, a kormánymegbízotti kabinet vezetője, Szombati Zoltán tart. ezredes, dr. Görög István tart. alezredes, Duna Csaba tart. alezredes, dr. Szép József tart. alezredes, Lévai Miklós tart. alezredes. Hátul, a 2. sorban, balról Szentes László vezető főtanácsos, Bárdos Zoltán tűzoltó alezredes, a megyei védelmi bizottság titkára, Kocsis Lajos ezredes, a HM Védelmi Hivatal igazgatója, dr. Koltai Gábor, a Martonvásári Járási Hivatal vezetője, dr. Kovács Péter, a Dunaújvárosi Járási hivatal vezetője, Tóth Csaba alezredes, az MH 3. Katonai Igazgatási Központ parancsnoka (Fotó: Kiss Anikó)

A bevonultatott önkéntes műveleti tartalékosok aktív, fáradtságot nem ismerő szolgálata nagyban hozzájárult a megyei árvízvédelmi feladatok eredményes végrehajtásához - hangsúlyozta a megyei kormányhivatalban  Galambos Dénes, a kormánymegbízotti kabinet vezetője, Dorkota Lajos kormánymegbízott képviseletében, aki az eseménnyel egy időben, Budapesten Bakondi György altábornagy, árvízi helyreállítási miniszterelnöki biztos munkaértekezletén vett részt. Bronz emlékérmet kaptak az önkéntesek közül: Lévai Miklós, Szép József, Duna Csaba, Görög István és Szombati Zoltán. A kitüntetést Kocsis Lajos ezredes, a HM Védelmi Hivatal igazgatója nyújtotta át csütörtökön a megyei kormányhivatalban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!