Hírek

2013.10.30. 10:53

Táblagépet akart lopni egy fiatal, bíróság elé állítják

Táblagépet lopott egy székesfehérvári áruházból az a tinédzser, akinek ügyében hamarosan ítélet születhet.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán tájékoztatott: a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást J. Róbert 19 éves székesfehérvári lakos ellen. A fiatal október 24-én 19 óra körüli időben Székesfehérváron, a Holland fasoron lévő nagyáruházból egy táblagépet próbált meg ellopni. A biztonsági őrök azonban megtalálták táskájában a tabletet, és a tolvajt a rendőrök kiérkezéséig visszatartották.

Az egyenruhások a fiatalt elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A fiú kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését, és azt is elmondta, hogy megbánta tettét. A Vizsgálati Osztály a fiatallal szemben október 29-én bíróság elé állítást kezdeményezett, így az ügyben hamarosan ítélet születhet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!