Hírek

2013.12.22. 16:35

Egyre több vidéki cég sodródik felszámolásba

Alig tizenhárom vállalkozás jutott csak a megyében decemberben a felszámolás sorsára.

feketelista.hu

A csődtörvény alapján 1992-től jelennek meg a cégek felszámolási eljárására vonatkozó információk. A nyilvánosságra hozatal helye a Cégközlöny a feketelista.hu honlap aktuális, legutolsó feldolgozott számának megjelenési dátuma 2013. december 18. A feketelista.hu-n az utolsó tíz évben, azaz 2003. december 22. óta nyilvánosságra hozott felszámolási eljárások találhatók meg a következő adatokkal: a cég neve; címe; adószáma; cégjegyzékszáma; a felszámolási eljárás közzétételének időpontja; a felszámolási végzés száma; a felszámolási határozatot hozó bíróság.

A lepsényi MB-NET Munkabiztonságtechnikai Bt. kényszertörlés miatt került e lajstromba, pont úgy, mint a daruszentmiklósi DÉMŰV Dunaújvárosi Építő Művek Kft. és a fehérvári Resetre Kft.. Ott a listán a fehérvári Grand Főnix Vadhús Kft, az alapi Gadara Kft. és a szabadbattyáni Tonicom Számítástechnikai Kft. is. Megtalálható a fülei Gastro Rio Bt., a fehérvári Csákvári Jana építőipari Kft., a sárbogárdi Automobil Autóalkatrész Kereskedő Kkt., az ugyancsak bogárdi Papp-Méz Bt., a bakonycsernyei Fa-Copac Bt., a fehérvári Vekni 2002 Bt. és a nagyvenyimi Cefafer Kft..

A felszámolási eljárás olyan eljárás, amelynek célja, hogy a fizetésképtelen adós jogutód nélküli megszüntetése során a hitelezők kielégítést nyerjenek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!