Hírek

2014.06.24. 11:17

Bezárkózott lakásába egy elmebeteg férfi - Az ablakon át mentek be a zsaruk

Székesfehérvár - Emelőkosár segítségével az ablakon át jutottak be a tűzoltók és a rendőrök abba a lakásba, amit egy elmebeteg férfi magára zárt, és vele volt idős édesanyja.

Zsigó Ferenc

Információink szerint a családtagok értesítették a rendőrséget, hogy pszichiátriai kezelés alatt álló 50 év körüli rokonuk bezárta magát 90-es éveiben járó édesanyjával a lakásba. Az eset a József utcában, az ügyeletes gyógyszertár szomszédságában történt kedden déltájt.

A környék lakói és a Civil Központban tartózkodók is értesítették szerkesztőségünket. A kiérkező rendőrautók és katasztrófavédelmisek láttán arra gondoltak, hogy valaki talán öngyilkos akar lenni, de mint kiderült, másról van szó. Elsődleges információink szerint a pszichiátriai kezelés alatt álló férfi mélyen és torzultan vallásos, családtagjai e kettősségből adódóan féltették az idős édesanyát, ezért hívták a rendőrséget. A zsaruk a katasztrófavédelmisek emelőkosaras autója segítségével jutottak be az ablakon keresztül a lakásba, ahol a férfit és az idős nőt is sértetlenül találták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!